top of page

Over
Marc Segers

Dit is een foto van Marc Segers, de oprichter van het bedrijg Marc Segers interieurbouw.

Na bijna 20 jaar dienst als monteur van meubelwerk, was de tijd rijp om mijn passie en creativiteit op een andere manier vorm te geven. Betrokken zijn in het hele verhaal, van A tot Z: begrijpen wat de wens van de klant is, die wens vormgeven én ook realiseren.

Met een rugzak vol ervaring en een flinke dosis enthousiasme heb ik begin jaren ’90 de daad bij het woord gevoegd en werd Marc Segers Interieurbouw geboren.

Hoewel de voorbije 30 jaar ons atelier een hele technische evolutie heeft doorgemaakt, blijft ons DNA na al die jaren onveranderd: de liefde voor het vak, de drang naar perfectie en een blijvend streven naar tevreden klanten.

Dat is onze ambitie. Elke dag opnieuw. Voor elk project, voor elke klant.

En net daarom is continuïteit essentieel. Het is in die optiek dat ik nu reeds voor opvolging heb gezorgd, ook al blijf ik zelf nog een aantal jaren meedraaien. Danny Ritzen - al sinds 1996 actief in maatwerk - heeft de fakkel overgenomen en waakt er als bestuurder over om bovenop de jarenlange ervaring van ons bestaand team ook in te zetten op jong talent. Op die manier kunnen we blijvend kwalitatief werk leveren. Vandaag, morgen en elke dag erna.   

Ons atelier

In ons eigen atelier in Relegem zetten we jouw plannen om in echte realisaties. Met de nodige precisie, zorg en aandacht wordt jouw meubelstuk geproduceerd. We maken daarbij steeds gebruik van  kwalitatieve materialen, de juiste machines én het vakmanschap van onze medewerkers.  

Dit is een foto van het atelier in Relegem, bij asse. Hier worden alle meubelen zoals kasten, tafels ... op maat gemaakt.

Ons team

bottom of page